NIEUWS EN BERICHTEN

19-7-2020

*Door en in verband met de Corona-ontwikkelingen hebben we voor het jaar 2020 nog geen data gepland voor nieuwe trainingen*

1-8-2019


      IL JIJ OOK MINDER IN STRIJD ZIJN MET JEZELF?

W

11-1-2019


     IEUWE VOORNEMENS VOOR HET NIEUWE JAAR? VOLG EEN MINDFULNESSTRAINING EN LEER TE VERTRAGEN!


Heb je jezelf onlangs horen zeggen dat een jaar zo voorbij vliegt? En dat je het afgelopen jaar erg druk hebt gehad en geleefd werd door je agenda? Misschien is het dan nu tijd om je voornemen “beter voor jezelf te gaan zorgen”, écht om te zetten in een concrete stap. Wil jij ook met meer aandacht in het leven staan en meer kunnen genieten van het huidige moment? Leer dan te vertragen zodat je veel meer kunt stil staan bij wat er écht in jezelf afspeelt en daardoor steeds meer kunt gaan voelen wat je wil en wat je gelukkig maakt in je leven. Het volgen van een 8-weekse mindfulnesstraining kan je daarbij helpen. MINDFULEINDHOVEN zal op maandag 4 februari aanstaande in Eindhoven weer van start gaan met deze training.


Je bent van harte welkom!

N

26-11-2018


 I   IJF HINDERNISSEN OF OBSTAKELS BIJ MEDITATIE EN IN HET DAGELIJKS LEVEN


  1. Verlangen
  2. Aversie, afkeer
  3. Slaperigheid
  4. Rusteloosheid
  5. Twijfel 


Waarom zijn dit hindernissen of obstakels? Ze hebben vaak een grote invloed op ons en weerhouden ons ervan om ieder moment volledig aanwezig te zijn. We hebben een automatische neiging om over wat we ervaren te oordelen: wat we ervaren is niet goed of goed genoeg, het is niet wat we verwacht hadden of graag zouden willen. We willen het anders of willen het veranderen en dit brengt vaak weer innerlijke onrust met zich mee. Ben je al aan het mediteren? Kijk eens of je deze vijf hindernissen tegenkomt. Het is de kunst om ze op te merken, te erkennen en te benoemen als verlangen, afkeer, slaperigheid, rusteloosheid of twijfel. Ben je nog niet aan het mediteren? Kijk dan eens of je de vijf hindernissen kan opmerken in je dagelijkse doen en laten.

V

25-11-2018


     PELENDERWIJS KENNIS MAKEN MET MINDFULNESS! 


Wat een leuke ontdekking! Het bordspel "Mind your step" ontwikkeld door Caroline en Irma van Attention Please. Op een luchtige en speelse manier mindfulness beleven en vandaag voor het eerst gespeeld. Hou onze website in de gaten voor de workshop "Spelenderwijs kennismaken met mindfulness" die we op termijn zullen aanbieden. 

S

28-10-2018


    TRESS OP HET WERK! JE HOORT HET STEEDS MEER.


Van 12 tot en met 15 november 2018 vindt weer de Landelijke Campagne "Week van de Werkstress" plaats: van werkstress naar werkplezier. Ben jij op zoek naar hoe je anders met stress kunt omgaan, zowel werk als privé? En wil je leren om eerder stil te staan bij zaken die er écht toe doen in jouw leven? Ontdek dan wat mindfulness voor jou kan betekenen. Je kan je nog aanmelden voor onze eerst volgende mindfulnesstraining met startdatum zaterdag 24 november aanstaande.

S

02-10-2018


    IP VAN DE DAG: JE AUTOMATISCHE PILOOT DOORBREKEN. 


1. STOP even met wat je aan het doen bent. 

2. Neem een ademruimte en bekijk de situatie opnieuw. 

3. Hoe kijk je nu tegen de situatie aan?

T

23-09-2018


    OMPASSIE


Met veel enthousiasme hebben we weer een prachtige opleiding op het gebied van compassie mogen afronden bij David Dewulf. David Dewulf is arts en een autoriteit op het gebied van mindfulness en compassie. De inspiraties die we hebben opgedaan zullen we meenemen in onze eerstvolgende mindfulnesstraining. We kijken ernaar uit!

C

8-weekse mindfulnesstraining


€ 300,-*


Bij 5 of meer personen. Voor kleinere groepen gelden andere tarieven.


8 bijeenkomsten van 2,5 uur.


Inclusief  BTW, werkmap en audiomateriaal.

Zakelijk tarief is  € 450,-  exclusief BTW.


*Tarief geldt bij minimaal 5 personen. Maximale groepsgrootte is 10 personen. 

Meer informatie over je investering bij kleine groepen (2-4 personen) of individuele trainingen vind je onder TARIEVEN.


©  2018 Angelina en Mariëlle