VER MINDFULEINDHOVEN


MINDFULEINDHOVEN is een praktijk voor mindfulnesstrainingen, compassietrainingen en ACT trainingen en is in 2018 tot stand gekomen door een warme samenwerking tussen twee vriendinnen met jarenlange ervaring binnen de psychologie. 

O

     E TRAINERS


Angelina Klokgieters (1975) en Mariëlle van de Rijt (1972) zijn naast mindfulnesstrainer al jarenlang werkzaam als psycholoog in de revalidatie en geestelijke gezondheidszorg. Vanaf hun studieperiode zijn zij vriendinnen en ruim 24 jaar later hebben zij samen hun krachten gebundeld en MINDFULEINDHOVEN opgericht. MINDFULEINDHOVEN biedt meerdere malen per jaar 8-weekse mindfulnesstrainingen aan in de MBSR/MBCT traditie.

D

ANGELINA KLOKGIETERS


Positie: Eigenaar/oprichter MINDFULEINDHOVEN


Over Angelina: In haar werk als psycholoog heeft Angelina lessen gehad in levenskunst, boeddhistische psychologie, aandachtstraining en fysiek meditatieve oefeningen van diverse leraren waaronder boeddhistische leermeesters. In 2009 is Angelina in aanraking gekomen met mindfulness en sindsdien is zij zich hier verder in gaan verdiepen middels diverse trainingen, opleidingen en retraites ook op het gebied van compassie en ACT therapie. Angelina is een ervaren therapeut en mindfulnesstrainer. Zij beschouwt mindfulness als een levenshouding, een manier van "zijn" met aandacht voor het nu. Samen met Mariëlle wil zij anderen graag laten ervaren wat mindfulness voor hen kan betekenen.

MARIËLLE VAN DE RIJT


Positie: Eigenaar/oprichter MINDFULEINDHOVEN


Over Mariëlle: Na haar studie fysiotherapie is Mariëlle ook psychologie gaan studeren. De holistische visie "samenspel tussen lichaam, geest en ziel" heeft haar altijd erg geïnteresseerd. Toen zij tijdens haar werk als psycholoog in aanraking kwam met mindfulness wilde zij zich daar verder in ontwikkelen. De afgelopen jaren heeft zij diverse trainingen, verdiepingen, workshops en retraites gevolgd op het gebied van mindfulness, compassie en ACT therapie. Mariëlle is een ervaren therapeut en mindfulnesstrainer en heeft al vele mensen mogen begeleiden en trainen. Mariëlle is klaar om samen met Angelina anderen te gaan inspireren.

EROEPSVERENIGINGEN

B

Zowel Angelina als Mariëlle zijn naast Psycholoog NIP ook gecertificeerd lid Categorie 1 bij de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen (VMBN). Angelina staat daarnaast ook ingeschreven als gecertificeerd mindfulnesstrainer bij de Vereniging voor Mindfulness (VVM).

8-weekse mindfulnesstraining


€ 300,-*


Bij 5 of meer personen. Voor kleinere groepen gelden andere tarieven.


8 bijeenkomsten van 2,5 uur.


Inclusief  BTW, werkmap en audiomateriaal.

Zakelijk tarief is  € 450,-  exclusief BTW.


*Tarief geldt bij minimaal 5 personen. Maximale groepsgrootte is 10 personen. 

Meer informatie over je investering bij kleine groepen (2-4 personen) of individuele trainingen vind je onder TARIEVEN.


©  2018 Angelina en Mariëlle